Een geslaagd Decemberconcert!

We vulden de Sporthal van Nazareth-Eke met Betoverende Klanken

De sporthal van Nazareth trilde afgelopen weekend op zijn grondvesten tijdens twee adembenemende avonden vol muzikale pracht, gebracht door onze harmonie met 80-getalenteerde muzikanten. Het publiek werd meegenomen op een reis van emotie en verrukking, terwijl onze harmonie schitterende uitvoeringen ten gehore bracht, waaronder "The Seeker," "Genesis No. 2," een betoverende interpretatie van "Spirited Away" en "A Walk on the Water," met een fenomenale zangeres.

Vanaf het moment dat het eerste akkoord weerklonk, werd de muzikale reis nog meeslepender dankzij de projectie van beelden die perfect synchroniseerden met de muziek.  Een visueel verhaal die de emotie en de diepte van de muziek versterkten.

Elke instrumentengroep gaf het beste van zichzelf, waardoor de klanken van vreugde, vrede en geluk de zaal vulden, met 'Joy, Peace & Happiness'.

Ondanks de barre weersomstandigheden op zondag, toonde het trouwe publiek zich onverminderd enthousiast en betrokken. De harmonieleden willen dan ook hun oprechte dank uitspreken aan het aanwezige publiek voor hun onverwoestbare steun.

Een speciale dank gaat ook uit naar de vele vrijwilligers die zich belangeloos hebben ingezet om deze concerten tot een groot succes te maken. Het bestuur en alle helpende handen achter en voor de schermen verdienen lof voor hun toewijding en inzet. Zonder hun onvermoeibare werk zou dit betoverende muzikale spektakel niet mogelijk zijn geweest. 

Maar we willen ook graag onze dirigent Wim Belaen bedanken! Jouw visie op het gehele gebeuren, jouw vermogen om ons te inspireren en te motiveren, heeft onze harmonie naar nieuwe hoogten gestuwd. Bovenal willen we jouw geduld benadrukken. Jouw onwankelbare kalmte en begrip, zelfs in de meest uitdagende momenten, hebben een positieve invloed gehad op elke muzikant in ons ensemble. Jouw vermogen om ons aan te moedigen, te begeleiden en te vormen is werkelijk bewonderenswaardig.

De harmonie van Nazareth kijkt terug op twee onvergetelijke avonden en koestert de warme herinneringen die zijn gecreëerd in de harten van het publiek. Met de belofte van meer magische muzikale momenten in de toekomst, sluiten ze dit hoofdstuk af met een diep gevoel van dankbaarheid en voldoening.
 

Bedankt dat je erbij was! 

Redacteur: E.M.

Geschreven op

Een geslaagd Decemberconcert!